lördag 4 september 2010

Den verkar vara uppskattad i alla fall!

Idag har vi hunnit med en hel del. Amy och jag har delat på jobbet i kenneln. Vanliga morgonrutiner med rastning, mat och städning. Vi har tränat valpar i fotgående och så lite vattenlöpband. De vuxna hundarna har gått på promenad och så har vi städat lite inne också.

Branwen och Miss Fine har båda fått vara på löpbandet igen. De knallar på i god takt men det märks att det är jobbigt att pulsa fram i vattnet, man behöver inte hålla igång lika länge som en vanligt löpband.

Miss Fine

Branwen

På eftermiddagen när valparna var trötta och sov, passade jag på att gå ut med några dummiesar. Båda hundarna hoppade staket och fick två memories var med terrängbyte. Från stubbåker in i skogen. Miss Fine fick en från trädgårdslandet, över staketet, över hela stubbåkern och ner till skogsdungen. Det löste hon klockrent! Jag trodde häromdagen när Peter föreslog apporten att det skulle bli väldigt svårt, men inte för Miss Fine.

 
Branwen i full fart.

Miss Fine på väg tillbaka med sin apport.

Efter att ha både konditionstränat sig och fått några apporter var samt ätit sig mätta på lamm tänkte jag att de kunde få provligga bädden. Den fick en filt över sig i försök att skydda den mot eventuella angrepp av några labradortänder. Men det behövdes inte. De har legat på den resten av dagen och bara myst. Så den verkade vara uppskattad i alla fall!

1 kommentar:

Yours Truly sa...

Gulliga!! Och duktiga!!!