tisdag 24 augusti 2010

Vardag

Det börjar kännas som att det finns en vardag nu. Det går rätt fort tills man anpassat sig. Idag har vi haft storstädning i kenneln och i de hundtillåtna delarna i huset. Alla filtar och bäddar har tvättats och det har skurats och fejats.

Branwen och Miss Fine har aldrig tackat nej till mat, Skipperdöttrar som de är, men nu är de odrägliga. När de hör matvagnen komma så blir de helt till sig. Idag har de ätit två kycklingar var (rå kyckling utan lår och filéer) till frukost, lite kycklingfärs (hemmagjord, kycklingar och ben som är körda genom köttkvarnen) och till kvällsmat fick Branwen två extra kycklingar, hon är lite åt det tunna hållet. De är jättefina i magen också. Alla hundar här är det. De dricker inte så mycket som de gör med torrfoder och de behöver inte gå på toa lika mycket. Rent och prydligt!

En av Peters Fieldtrial Champions har varit här på besök också. FTCH Glenpatrick Eve är 13 år gammal och bor hos vänner till Peter och Pippa. Hon är mamma till de sex Levenghylhundarna som var med på IGL i december 2009, varav tre gick riktigt bra.

3 kommentarer:

Yours Truly sa...

Fotade du Eve??????

Miss Bossing sa...

Nej, tänkte inte på det förrän efteråt. Men nästa gång ska jag passa på.

Anonym sa...

Herman hälsar farmor Eve och vill gärna se en bild av henne...
// Cinna