måndag 17 september 2007

Promenad

Idag har vi varit ute på en liten aktiveringspromenad. Det är ju enklare nu när hon i alla fall får röra lite på sig. Vi åkte ut till vanliga träningsstället så Sim fick fara runt lös lite. Och Mingla fick en ordentlig träning i att gå kvar i kopplet under tiden, det var inte riktigt uppskattat av henne, men jag är nöjd. Sen droppade vi lite godis i höga gräset så hon fick söka efter dem.

Sen tränade vi sitt stanna kvar. Lite fotgående med ställande. Och inte minst att hon ska stå still på samma ställe. Passade på med sådana där stillsamma övningar, hon fick stå stilla och jag gick runt henne och fram och tillbaka. Sen gjorde vi samma sak med sitt och ligg. Sen lämnade jag Mingla i dikeskanten och körde inkallningar och fotgående med Sim. Mingla kunde faktiskt koppla av då, så det tar sig!

Firar Minglas 17 månaders dag med två bilder från promenaden, innan batteriet tog slut. Är ju inte med riktigt eftersom kameran är rätt dålig använd ett tag nu. Skäms på mig!

Ett grattis skickar vi med till Minglas kusin Kira i Norge som tagit första pris i nybörjarklass och slog till med att bli provbästa! Grattis May och Kira!

Inga kommentarer: