fredag 21 september 2007

Hundflocken växer

I alla fall tillfälligt. I onsdags var vi på Flathult och tittade på alla duktiga ekipage som var på jaktprovsträning för Birgitta SW. Det var så kul att se, inte minst Anna och Jonas med Maggan och Ryding som provades i elitklass. Ni är så otroligt duktiga!


Vi fick hälsa på valpar också. Ikas Jim och Jonny, 9 veckor gamla, var så otroligt charmiga och fulla med liv, precis som det ska vara med valpar. Och så var det ju Åttan och Japans nio härliga småttingar, de gick inte heller av för hackor. Så otroligt goa.


Med oss hem fick vi en lånehund. Anno (Fl. Another New Year) ska bo hos oss ett tag, medan Mingla är justerad och jag inte har något att träna med. Anno och Mingla fann varandra direkt, de ligger och sover ihop och busar (tack och lov väldigt väldigt lugnt!) och Sim tycker det är helt okej med en tjej till i flocken. Anno var först lite skeptisk till en del saker men hon har snabbt vant sig vid oss och att bo i storstaden.


I morgon ska Anno få testa på lite viltspår när vi ska på introduktionsgång på en viltspårskurs.

Kommentarer
ulle o mio:heloj där!! Ser att du även har fått me Anno hem denna mysiga lilla damen Skönt att allt flyter på me mingla!!!kram ulle o mio
Ulrika o Russin:Hej!Med en sa bra och go lanematte kommer Anno säkert att trivas jättebra hos er.Kramar Ulrika och Russin

Inga kommentarer: