måndag 15 januari 2007

Miljöträning 2

Oj oj, vilken trött liten tjej jag har nu. Var och tittade in på goldenutställningen i Valla ridhus. Vi var inte kvar länge. Mamma, Bea och Diezel var med. Sim fick vänta i bilen, ville inte dra in två hundar samtidigt när det redan är så mycket folk och hundar där. Tyckte det räckte med en, och hon är ändå den lugna av dem. Mötte Lotta där, som jag och Sim gick kurs för i Gamleby förrförra hösten tror jag. Hon har en golden och en flat. Var kul att träffa henne igen.

Nettan var där också. Diezel fick träffa både sin mamma, syster, systerdotter och två systersöner. Vilket familjekalas! Träffade Hanna och Milue. Han har blivit så stor...

Kände att det var lite synd att Lotta inte fick se Simson, han är så himla fin nu! Har blivit superfin i kroppen och pälsen är jättebra. Hoppas han får lite mer päls nu bara, den är ju på utväxtgång efter fällningen. Han kanske blir i perfekt trim till Västeråsutställningen, och Norrköping. Ska ta och börja cykla en del med honom så han får sätta lite mer muskler, blir nog kanonfint!

Inga kommentarer: