måndag 15 januari 2007

Känns ganska urblåst

Det blåser fortfarande fast inte lika mycket. Åkte ut till vårt vanliga träningsställe och lade ett sök till Sim. Mingla fick bara gå fot en bit, väldigt svårt med tanke på att hon på de gångerna jag tränade sök lärde sig vad den platsen betydde. Men hon lugnade snart ner sig och gick fint bredvid. Sen lade jag henne ner så hon fick se på. Har kommit fram till det där att ligga vid passivitet är så himla bra. Så länge hon sitter så förväntar hon sig att arbeta, medan att ligga är förknippat nu med att inte få jobba. Hon låg okopplad medan jag skickade Sim.

Eftersom det blåste en del fortfarande blev det lite utmaning för honom, men eftersom han är så duktig på söket så var det bara nyttigt för honom. Han hittade 6 av 7 dummiesar helt själv och den 7 hade hamnat tokigt vid ett dike nästan vid vägen så den gick vi ut tillsammans och hämtade medan Mingla låg kvar. Den lilla damen har blivit duktig på det.

Efteråt tog vi en promenad i skogen och när vi kom hem var det två trötta hundar som somnade gott... Matte däremot kände sig väldigt urblåst. Blåsten gick in i ena örat, virvlade runt allt i en total oreda och sen ut genom andra örat... Sov också gott på kvällen, vädret tar på krafterna.

Inga kommentarer: