tisdag 2 november 2010

Redan november

Tillbaka till verkligheten. Har jobbat två dagar. Vanliga dagar utan några större spännande inslag. Ligger i hårdträning med Branwen. Hon är så otroligt rolig att jobba med just nu. Hon suger i sig precis allt man försöker lära henne och går framåt med stormsteg. Flera av de småproblem jag haft med henne verkar ha löst sig helt. Branwen är en härlig hund! Hon är snabb, duktig på att markera och hon gör något jag älskar - slår av på farten och letar noggrant när hon kommer till nedslagsplatsen. Unghundar är så roliga att jobba med!

Fick goda nyheter idag. Tyvärr blev Peter och Gemma eyewipade av domarna på en apport efter att hon gått riktigt bra under två dagar. Men den hund som jag gillade bäst under provet på Abbeystead i helgen Steve Richardssons Levenghyl Sundancer vann idag och är därmed kvalificerade till Championshipet. Förra året fick de Diploma of Merit och var en av de sex sista hundarna kvar till slutet.

Ikväll kommer Birgitta och Katarina hit och hälsar på! Äntligen!

Det är redan november nu! Bara drygt en månad kvar av denna höst, enligt mitt sätt att se det. Efter Championshipet så rullar vi hemåt.

Inga kommentarer: