lördag 10 januari 2009

Sök och över staket

Idag har vi varit ute en sväng i skogen. Först på morgonen var Frozza med ute och vi tränade stoppsignal. Hon är jätteduktig. Pappa behövde min hjälp en snabbis på jobbet och efteråt så svängde vi ut i skogen. Frozza fick prova på ett sök vilket hon inte gjort förut, men klarade det toppen. Sen var det Pippis tur. Hon har aldrig haft så mycket fart och glädje på söket förut, och hon har förstått vad det går ut på.

Mingla fick ligga lös en liten bit bort. När de andra två gått in i bilen fick hon en boll kastad in i skogen som hon var tvungen att hoppa över staket för att hämta. Ut var det inga problem men hem hade hon svårare att komma över och vill helst springa andra vägar. Men till slut fattade hon och kunde ta vägen över staketet hem också. Skulle velat haft kameran med men det få bli en annan dag.

Nu ska jag snart köra ett par maskiner tvätt och sen slappa i soffan med en film eller med en bok. Är inne på femte boken om Harry Potter nu när jag håller på med hela serien, Harry Potter och Fenixorden. Kan verkligen rekommendera dem!

Inga kommentarer: