måndag 21 juli 2008

Semester

I torsdags började min drygt en vecka långa semester med regn, regn och regn. Diezel kom med i torsdags då mamma och pappa drog på semester. Vi har varit mycket inne och latat oss, men hunnit med lite bus och träning. Torsdagkvällen var vi igen i Söderköping. Mingla fick enkelmarkering på andra sidan vattnet och denna gång förstod hon precis vad hon skulle göra. Sen fick hon ett linjetag rakt över vattnet där dummien låg på andra sidan näckrosblad mot strandkanten. Några linjetag på land hann det bli också.

I lördags var Linda, Moska och Vilja här och vi hade ett par trevliga timmar med träning och idag blev det några till när Nina, Tiger och Texas var här.

I eftermiddag har jag packat ut en del av sakerna i bilen och i morgon bitti när det sista är inpackat så bär det av till Visingsö innan vi fortsätter mot Borås och årsträffen. Ska bli så skönt att komma iväg och göra något annat.

Nu ska matsäck göras så allt är klart inför i morgon och sen blir det sängen tidigt. Ska försöka hinna med båt vid tio i morgon.

Inga kommentarer: