måndag 13 juli 2009

Långväga besök

I går eftermiddag kom Pia och Hera för att träna lite, hon åkte hela vägen ner för lite träning. Är glad du kom! Småflickorna fick några markeringar och sen åkte vi iväg för att träna med Katarina och några fler på väg mot Växjö. Mingla fick en vattendirigering genom näckrosorna, funkade jättebra förutom att hon fastnade lite vid näckrosblommorna, bladen bryr hon sig knappt om längre. Sen fick hon en dubbel på linje bland stenar och vass, men det löst hon bra också. Hera fick för första gången hämta apporter som hamnade i näckrosorna, men även den damen löste det bra.

När vi kom tillbaka till Björkåsen fortsatte vi träna. Jag hade lovat vi skulle kolla på hur Hera betedde sig med vilt. Vi lade ut ett sök med blandat vilt och det var inga problem. Men klockan går fort när man har roligt, så vi beställde pizza och så fick Pia skjuta upp den långa resan hem. Idag hann Hera med ett sök och några markeringar innan hon åkte hem. Mingla fick forsätta med lååånga markeringar med apportkastaren och några lååångra dirigeringar. Pia agerade hovfotograf, det är det inte många som har!

Nu håller jag på och uppdatera hemsidan, medan regnet öser ner utanför fönstret...





1 kommentar:

Unknown sa...

Så himla kul det är att träna hund i glada vänners lag!!!
Det blev ju inte sämre när man kunde skjuta och hade bra marker - då kör man gärna långt för att träffa sin "mesta" träningskompis!