söndag 29 januari 2012

Dygn 45


Världens finaste Branwen med sin tjockismage.

söndag 22 januari 2012

Framgångar

Idag har Bennys pappa Trolle (SE J(a)CH Garronpoint Mole) har tagit CACIT och CERT på Internationellt prov i Danmark idag! Grattis Anders Carlsson och Trolle!

Dygn 37


lördag 21 januari 2012

Branwen är dräktig

Nu har det gått fem veckor och jag tror hon är dräktig. Formen på magen har ändrats, juvren börjar ha lite form och spenarna är rosa. I mitten på februari är det dags!

Branwen och hennes syskon, tre-fyra veckor gamla

tisdag 17 januari 2012

Lugn

Just nu händer inte mycket på hundfronten. Har mina förhoppningar om Branwen så hon vilar mest och blir bortskämd. Mingla var med ute i helgen och levde livet. Trots så lite träning som hon fått under hösten så skötte hon sig riktigt bra. Med lite ordning och regler i hennes träning kan det nog gå ännu bättre...

Nu längtar vi efter vår!

söndag 8 januari 2012

Inget är som väntans tider...

Väntar och väntar på att se tecken på att Branwen är dräktig. Har haft ett par veckors jullov nu och haft gott om tid att gå och stirra på henne.  Jag ser saker som inte är som de brukar, eller är de? Hon har nog aldrig varit så välbevakad och de kanske har funnits där förut också? Bara att de inte syns om man inte använder förstoringsglaset... Än är det för tidigt att veta något. Jättespännande väntan är det i alla fall!

I England förra hösten