söndag 16 november 2008

Helg igen

Så var det helg igen. Denna höst har gått så himla fort. I går packade jag och Daniel in Mingla, Ceasar och Frozza i bilen och styrde mot Flathult och dagen tillbringades tillsammans med alla andra valpar på valpträffen. Förmiddagen höll Anna och Jonas i med en utställningsstation respektive en markeringsstation. Lite tips och knep so kan vara bra att ha. Sedan blev det lunch och efter det höll Carola i en närsöksstation och jag i en stoppsignalstation. Jag visade lite med Mingla hur jag har tränat in stoppsignal på ett positivt sätt och Mingla visade med nöje upp hur kul hon tycker det är. Sen fick alla valparna prova själva och trots att valparna började bli trötta så gjorde alla ett bra jobb.

Frozzas bror Neo var där också och så de sötnosar som Anneli har kvar. Frozza såg liten ut i jämförelse, men de är rätt så lika.

Innan vi åkte hem fick vi se Timjans söta vackra små valpar. Och så fick vi en extra hund med hem i bilen. Pippi är här och provar livet som stadshund. De tre flickorna kommer bra överens och Pippi är jättelätt att ha att göra med. På eftermiddagen var vi ute länge och när vi kom in var de blöta och de fick ligga i hallen och torka. Man kan ana släktskapen i Pippi och Frozza, de låg likadant i hallen. Som två "s", huvudet åt ena hållet och rumpan åt andra. Mingla är lite utbölning nu bredvid de andra två. Frozzas mormor är Pippis mamma, och så har de samma pappa. Två toppenhärliga tjejer som är jättegosiga. Men Mingla verkar inte misstrivas, hon har ju fått någon annan en valpen att leka med.

Inga kommentarer: