lördag 5 april 2008

Ny hemsida och ny hund

Nu har det hänt grejer. Hemsidan har fått ett nytt utseende. Mingla kan ju inte ha en egen prinsesswebb nu längre, när det inte bara är hon som ska husera på den. Nu bor även Foxy, Fl. Foxy Queens i vår familj. Hon hämtades hem i fredags och har funnit sig väl till rätta. Hemresan gick utan några problem och hon pep knappt något. Bara lade sig till rätta för att sova.

I natt har vi varit uppe en gång vid 3 och en gång vid 6 annars har hundarna sovit. Det blev dock trångt i sängen eftersom både Mingla, Foxy, jag och Ceasar sov i den. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Mingla tycker nog det är rätt mysigt med valparna, och de har kul ihop. Även om man får hålla lit koll på dem då Ceasar växt massor på tre veckor. Tre veckors skillnad är rätt stor i den här åldern.

På hemsidan kvarstår lite uppdateringar, främst med bilder. Och om det är vettigt väder i morgon så ska jag försöka få lite bra kort på den vackra lilla damen så ni alla får se hur underbar hon är.

Nu ska vi hoppas på några timmars sömn. Är rätt glad att jag i natt inte behöver ha en valp på varje arm i alla fall. Ska inte skaffa barn för tätt sen i alla fall. Det räcker att ha en i famnen.

Kommentarer
Matilda:Va fin nya sidan har blivit, riktigt tjusigt Och grattis till nyskottet, grymt söt!

Inga kommentarer: