fredag 8 juni 2007

Biltur

Idag har vi åkt halva Östergötland runt. Började i Norrköping och sedan till pappa i Hackefors. Min bil har varit inlämnad sedan i tisdags då dörrarna på förarsidan inte gick att öppna. Men igår ringde Tony och sa att bilen var klar. När jag kom dit så fungerade det inte som det skulle ändå, men det fixade Jari medan jag väntade.

Sedan åkte vi till Skänninge, hämtade Tonys släp och så till soptippen och tömma hela den. Till mamma och pappa där vi packade ut kyl/frys, ugn med kokplattor och en grill som ska med till Loftahammar på söndag.

Det är ny husvisning i morgon så en plattläggare höll på att lägga ut plattor på baksidan av huset tillsammans med en kompis. Kompisen hade med sig en flat så Mingla och Diezel fick sällskap när de for omkring och lekte. Sim fick vara kvar inne så det inte blev några slagsmål.
Fick med mig Bea och Diezel som ska följa med och titta på utställningen i morgon, och så släpper vi av dem i Söderköping (där mamma och pappa ska campa), äter glass och åker vidare till Loftahammar på söndag.

Inga kommentarer: