söndag 29 november 2009

Sabotage på Willdorf Astoria

I går på dagen tränade jag, Katarina och Camilla. Dirigeringar och apportkastarmarkeringar blev det. Efteråt tog jag med först hanarna och sedan tikarna på en promenad. Eftersom en av tikarna börjat löpa blev det lite omjustering av platser för hundarna så Mingla hamnade i kenneln. Tyvärr så finns det två olika versioner av hur det kommer sig att det under samma tid som hon var i Willdorf Astoria så begicks ett sabotage.

Minglas version: När hon i godan ro låg och sov där ute så kom det en stor råtta och började gnaga på mattan. Hjälte som hon är så började hon dra i mattan för att få tag i råttan, men för sent. Råttan hade redan tuggat på den men blev rädd och stack när Mingla nästan fick tag i den. Därför är det nu två hål i mattan och den låg halvt indragen i hennes box när matte kom in.

Mattes version: Mingla blev förbannad över att bli förpassad ut till kenneln och bestämde sig för att sabotera för att matte ska fatta att hon INTE vill bo i kennel utan vara bortskämd och ligga i soffan. Därför är det nu två hål i mattan och den låg halvt indragen i hennes box när matte kom in...

1 kommentar:

håkan (&frank) sa...

stackars mingla, ligga i kenlen...:(

:)