måndag 28 juni 2010

Midsommar

Hade en trevlig midsommar ihop med goda vänner. Vi tränade hundar och åt gott. Vädret var fantastiskt, utan något regn, och vi fick till bra träningar, både för de unga hundarna och för de som kommit lite längre. Hundarna har fått bada mycket i värmen, vilket nog är den bästa stunden på dagen. En härlig promenad med alla hundar i sjökanten. Tack allihop för en härlig helg!


Branwens brorsa Zam


Tar


Halvsyrran George
.Fionn


Morgonpromenad

söndag 27 juni 2010

Branwen tränar sök

I helgen har Branwen gjort sitt första sök. Hur det ska gå till fattade hon rätt så fort...




Tack Katarina för att du höll i kameran!

fredag 25 juni 2010

Trevlig midsommar!

Ha en trevlig midsommar allihop! Jag ska tillbringa den med hundträning, god mat och härliga vänner. Bättre kan man väl inte ha det?

Ingen fast telefon

Jag har stängt av min hemtelefon. Om någon vill något så är det mobilen som gäller.

tisdag 22 juni 2010

Branwen 1 år

Idag fyller Branwen och hennes syskon ett år. Tänk vad fort tiden går. Hon var ju nyss liten...

tisdag 15 juni 2010

Måndagkväll

Åh vad jag längtar till hösten! Nog för att jag älskar sommaren och kommer njuta (om den kommer någon gång), men i år kommer jag inte sörja när det blir höst. Förberedelserna inför resan är i full gång. Alla vaccinationer och blodprov är klara och det känns skönt, liksom något man inte kan påverka så mycket. Nu är det annan planering och saker som gäller. Nu ska jag avsluta kvällen med lite jordgubbar och i morgon tar jag nya tag och kommer lite närmare alla äventyr!

torsdag 10 juni 2010

Skolavslutningstider

Igår gjorde jag sista tentan. Jag hoppas verkligen att jag klarade den, om ca två veckor får jag veta. Det kändes okej i alla fall... Uppsatsen är minst godkänd, väntar med spänning på betyget - det vore roligt med ett VG...

Förra veckan firade vi kusin Hannas student och idag slutar lillasyster 9:an. För exakt tio år sedan (kanske inte på dagen) så var det jag som slutade 9:an i samma skola. Tänk vad åren går, och ändå inte...

Nu ska jag sätta fart. Mamma, jag och Alice ska till kyrkan och sen ska vi och Bea gå ut och äta.

söndag 6 juni 2010

2-års dag

Idag fyller Miss Fine 2 år.

Här är hon tillsammans med tre av sina syskon. Miss Fine, Puma, Stajla och Posh